Tips voor een sleutelplan

Om ervoor te zorgen dat uw bedrijf veilig is en dat alle ingangen in één keer gesloten worden, heeft u een goede sluitsysteem nodig met een goede sleutelplan. Het zorgt ervoor dat u zich geen zogen gaat maken over potentiele opengebleven deuren en het zorgt ook nog voor gemak. Deurplus heeft sleutelplannen te bieden die passen bij uw sluitsysteem.

Er zijn 4 verschillende sleutelplannen waaruit u kunt kiezen:

 

  1. Hoofdsleutelsysteem (HS systeem)

Dit is een systeem die gemaakt is voor de eigenaar van het bedrijf of instelling. De eigenaar gebruikt één sleutel waarmee zijn woning en bedrijf geopend kunnen worden. De medewerkers krijgen sleutels die alleen toegang tot het bedrijf verschaffen.

 

  1. Centraalsluitingsysteem (C-systeem)

Dit systeem is ideaal voor een appartementencomplex. Hier is een hoofdsleutel niet nodig. De sleutels passen op alle ingangen en verder kunnen ze alleen hun eigen appartementen en brievenbussen ermee openmaken.

 

  1. Generaalhoofdsleutelsysteem (GHS systeem)

Dit systeem is om gecompliceerde structuren te creëren. Het is ideaal voor grote gebouwen en instellingen, zoals scholen en ziekenhuizen. Bij dit systeem kunnen hoofdsleutelsysteem en een centraalsleutelsysteem gecombineerd worden.

 

  1. Gecombineerde sleutelplannen

Bij dit sleutelplan kan er een structuur gevormd worden met de bovenstaande systemen. Het zal dus geheel uniek zijn en precies passen bij uw bedrijf of instelling. Na een tijdje kunnen ze ook aangepast of uitgebreid worden. U ziet dus dat het ook heel flexibel is.

Als u meer informatie nodig heeft kunt u naar hun website gaan en uw vraag stellen. Ze maken het ook gemakkelijk om een afspraak te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *