Vereniging

Amsterdam de MakelaarsverenigingNVM de makelaars vereniging

Beroepsorganisatie met een doelgerichte en professionele uitstraling

De makelaarsvereniging is een beroepsorganisatie van vele makelaars bij elkaar. Alles speelt zich vooral af in de regio Groot Amsterdam. De makelaarsvereniging telt momenteel bijna 500 gecertificeerde leden. Die niet alleen weten waar ze over praten, maar ook nog eens kennis en voldoende ervaring bezitten om u te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning. Alle makelaars aangesloten bij de makelaarsvereniging in Amsterdam zijn verspreidt over de volgende regio’s en provincies: Uithoorn, Zaanstreek, Waterland, Zwanenburg, Amsterdam, Abcoude, Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevendorp, Landsmeer, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel.

De Nederlandse vereniging van Makelaars bestaat voor het grootste gedeelte uit de MVA

De MVA is opgericht in het jaar 1877. Het duurde een tijdje, maar de Nederlandse Bond van makelaars is een fusie aangegaan met de MVA in 1984. Uit deze fusie ontstond dus de NVM. Alle leden hierbij zijn dan ook lid van de NVM. Bijnen de onroerend goed wereld zijn continue ontwikkelen, daarom voorziet NVM hun ook stelselmatig van alle relevante informatie op dat gebied.

Wat bied de MVA u?

Niet alleen biedt de MVA u bijscholing in de vorm van praktijkgerichte seminars, maar verstrekken ze ook kadastrale gegevens via het online netwerk. Dit kunnen uittreksels zijn uit het handelsregister of informatie uit de woningcartotheek van de gemeente.

MVA voor het publiek

Natuurlijk is de MVA er ook voor het publiek. Valt u onder de categorie publiek? Dan kunt u bijvoorbeeld aankloppen om te achterhalen welke makelaar bij de MVA zijn aangesloten. Ook om te vragen welke makelaars zich nou eigenlijk bezig houden met erfpachttaxaties. En als klap op de vuurpijl doet de MVA ook nog eens aan WOZ-taxataties, veilingen en huurwoningen. Dus mochten er enige herkenbare punten tussen staan waar u enige hulp voor nodig hebt neem dan contact op met de MVA.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *