Disclaimer

Disclamer leeuwis-makelaardij

De op deze website getoonde informatie wordt door leeuwis-makelaardij.nl met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. leeuwis-makelaardij.nl verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door leeuwis-makelaardij.nl worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

leeuwis-makelaardij.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. leeuwis-makelaardij.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van leeuwis-makelaardij.nl opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel leeuwis-makelaardij.nl alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is leeuwis-makelaardij.nl niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door leeuwis-makelaardij.nl worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel leeuwis-makelaardij.nl uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door leeuwis-makelaardij.nl worden onderhouden wordt afgewezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *