Verknocht aan Ghalia

Deze keer even iets anders. Ik ben helemaal verknocht aan de oosterse woon winkel met de naam Ghalia. Ik koop hier al jaren de meest leuke oosterse accessoires waaronder lampen, dienbladen en nu zelfs heb ik een tapijt gekocht.

Wat Ghalia anders maakt dan alle andere interieur winkels in Nederland is de authenticiteit van de stukken die zij aanbieden. Handgemaakt in de ateliers van Noord-Afrika en India en Turkije en het Midden-Oosten. Dankzij Ghalia heb ik al die jaren de meest fantastische unieke decoratie kunnen toevoegen aan mijn interieur.

Ik zag laatst, vorige week, dat ze nu ook prachtige plafonnieres hebben: zie hier. Die zijn nieuw en ik begin al een crush te ontwikkelen voor de Marokkaanse plafonniere met de naam Haifa. Slechts 100 Euro is een koopje.

Mijn meest recente aankoop waren echter wat kleurrijke oosterse kussens. O.a. modellen Damali Pink en Azusa. Prachtige opvallende kussens, lekker zacht en comfortabel net weet even anders en fleurt onze woonkamer nog meer op.

-> Ghalia.nl: oosterse kussens Damali en Azusa

Enfin ons hele huis staat dus vol met Ghalia waren. Nogmaals de plafonniere staat op mijn verlanglijstje maar ze hebben sinds kort ook fantastische Berber tapijten. Echt prachtige vloerkleden authentiek geweven en afkomstig uit de Berber dorpjes uit de Atlas gebergtes van Marokko. Ik ben Ghalia dankbaar voor het beschikbaar maken van dit soort one of a kind pracht producten voor een Nederlands publiek. Helaas vanwege gezondheidsredenen kan ik niet meer reizen, althans niet zo een verre intensieve reis als Marokko zou zijn. Desalniettemin, dankzij Ghalia kan ik toch genieten van dit soort vakmanschap en me in me eigen woonkamer toch een beetje op vakantie wanen.

Enfin, ik zou je aanraden om eens een kijkje te nemen op de winkel op moment van schrijven hebben ze volgens mij zomer sale met extra kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *