Echt unieke kinderkamer decoratie CozyKidz

We waren op zoek naar wat aanwinsten voor de meisjes slaapkamer van Joyce. Kan nog wel wat accessoires gebruiken.

Met name waren we op zoek naar posters, want de muren die oogden nogal saai. We wilden echter geen standaard kinderkamer dertien in een dozijn posters. We zochten naar uniek design. Toen ik dit vertelde aan een goede vriendin van de boekclub, kreeg ik de aanbeveling zoek naar Mrs. Mighetto posters, dit is echt een superieur top merk op dit gebied. Ze had er ook een verkooppunt bij in Nederland, dat is CozyKidz.nl. Ik bezocht die website en inderdaad stuk voor stuk leuke posters zeg. Wij kozen uiteindelijk model Miss Bella. Wat een pracht exemplaar!

Even kijken bij alle merken die ze aanbieden misschien zit er nog wel meer fraais bij. Ik had al eens gehoord van het merk Bibelotte, een Nederlands merk met leuke behang enzo. Deze werden ook aangeboden op de site van CozyKidz. Met name de muurstickers leken me een leuke toevoeging.

-> CozyKidz winkel: Bibelotte muurstickers collectie

Wij kozen uiteindelijk de travel sign muurstickers. Het is dat we al behang hebben aangebracht in de kamer van Joyce, anders hadden we dat nog erbij gekocht.

Nu met een Mrs. Mighetto poster en wat muurstickers van Bibelotte op zak ben ik ervan overtuigd dat we een leuk uiterlijk kunnen maken op de muren van de kamer. We hadden de accessoires al binnen een dag in huis. Mijn man die wat handiger is, heeft ze deskundig aangebracht op de muur.

Joyce zelf is met name weg van de poster. En geef haar eens ongelijk! Dus zeker een geslaagde aankoop en dit smaakt naar meer, de volgende keer dat we weer wat accessoires nodig hebben gaan we zeker naar CozyKidz. Een fijne winkel waar je echt unieke kinderkamer decoratie en accessoires kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *