Maak uw woning aantrekkelijk

makelaar

Het gaat goed met de huizenmarkt, maar dat betekend nog niet direct dat uw huis de volgende dag al verkocht is. Nee om een zo aantrekkelijk mogelijke prijs te kunnen krijgen voor uw woning moet er wel wat gebeuren. Dus door uw woning in het zonnetje te zetten door een klein bedrag te investeren stijgt de waarde van uw woning. Deze investering heeft niet alleen effect op de uitstraling, maar ook op de bescherming van de woning en het woonconfort.

Het is natuurlijk logisch om te zeggen dat de eerste indruk veel zegt, ook wel de first impresion genoemd (eerste indruk). Zo werkt het ook bij het kopen van een woning. Een vervallen tuin en houtrot kan de eerste kijkers al snel afschrikken. Nee, dat moet anders kunnen en dat kan ook! Een kleine investering kan namelijk het kijkgehalte vergroten als zowel de kans op het verkopen van een woning. Bijvoorbeeld de tuin is een bonus, want hiervoor kunt u gewoon even de handen uit de mouwen steken. Het alleen maar plaatsen van nieuwe planten en het herindelen van de tuin en verwijderen van het onkruid kunnen al veel positieve veranderingen geven. Ook is het mogelijk om de gevel van uw woning schoon te maken. Het kan namelijk zijn dat er mos of aanslag van uitlaatgassen op te zien is. De gevel zal zichtbaar verbeteren en laat dat dan ook direct het gedeelte zijn wat extreem opvalt als je een huis bezichtigd. Niet moeilijk toch? Een grote investering heeft dit niet gekost.

Protect your house

We hebben al kort aangegeven dat algen en mos een slechte uitstraling geven aan uw woning. Daarom is het handig om uw huis te beschermen tegen deze algen en mossen. Dit kunt u doen door uw dak te impregneren het is ook mogelijk om dit te doen bij uw gevel. Hoe het impregneren precies werkt leggen we nu uit. Impregneren is niks anders dan het aanbrengen van een vochtwerend laagje op het materiaal wat moet worden beschermd. Het toepassen van zulke beschermende middelen verhoogt de waarde van uw woning.  Het is ook mogelijk om uw dak te coaten. Het heeft ongeveer dezelfde uitwerking als het impregneren waar we het net over hadden, maar hier is het ook mogelijk om te kiezen voor een kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *